Pro Smart Shop

Sök

Mitt konto
Cart Icon0

Varukorg
M

Logga in

Välkommen!

Ny kund?

När du skapar ett konto hos oss får du tillgång till alla dina order, dess status och det även kunna ändra dina kontaktuppgifter.

Integritetspolicy

PSS Group AB integritetspolicy

På PSS Group AB strävar vi efter att bygga långvariga relationer med alla som köper av oss, med företag/organisationer och deras representanter såväl som med enskilda konsumenter. Våra kunder är det viktigaste vi har och därför kommer vi alltid att behandla personuppgifter med största försiktighet och i enlighet med Dataskyddsförordningen.
Ta gärna en titt på vår integritetspolicy nedan om du vill veta mer om hur och varför vi samlar in och använder dina personuppgifter. Där kan du också läsa om hur du begär, ändrar eller begär radering av sådan information. Vi strävar efter att säkerställa att våra processer och IT-system är i linje med både svensk integritetslagstiftning (t.ex. dataskyddslagen) och EU:s dataskyddsförordning (dvs. GDPR), som trädde i kraft den 25 maj 2018.

Vilka personuppgifter behandlar vi?

De personuppgifter vi behandlar om dig som icke-anställd är huvudsakligen kontaktinformation (t.ex. namn, e-postadress, telefonnummer) som du medvetet delar med oss, t.ex. genom att använda våra webbformulär, genom att ha ett avtal med oss eller genom att kontakta oss. För arbetssökande kan det också inkludera information om din yrkesbakgrund (t.ex. CV, personligt brev). Vi samlar endast in och behandlar personuppgifter som krävs för ett specifikt och fördefinierat syfte.
Det är viktigt att du läser detta integritetsmeddelande tillsammans med andra integritetsmeddelanden eller meddelanden om rättvis behandling som vi kan tillhandahålla vid specifika tidpunkter när vi samlar in eller behandlar personuppgifter om dig så att du är fullt medveten om hur och varför vi använder din information.

Ansvarsskyldighet

PSS Group Aktiebolag (organisationsnummer: 559443-0786) med säte på Nils Ebbesgårdsgatan 93, 434 36 Kungsbacka är personuppgiftsansvarig och ansvarar för dina personuppgifter. Detta innebär att vi är ansvariga för att bestämma hur vi innehar och använder personuppgifter om dig. Vi är skyldiga enligt dataskyddslagen att meddela dig om informationen i detta integritetsmeddelande.
Vår webbplats är inte avsedd för barn och vi samlar inte medvetet in information om barn.

Kontaktuppgifter

Våra fullständiga uppgifter är:
Fullständigt namn på juridisk person: PSS Group AB
E-postadress: info@prosmartshop.se
Postadress: Nils Ebbesgårdsgatan 93, 434 36 Kungsbacka
Telefonnummer till +46 (0) 31 360 84 85

Du har inga varor i varukorgen.